TYÖMATKA

Niin on taas aika vilahtanut vauhdilla ettei voi kuin ihmetellä...

Pari edellistä viikkoa on ollut aika kiirusta eikä juuri valokuvausta ole ehtinyt harrastamaan. Tälle viikolle sentään sain muutaman kuvan tallennettua kortille.

Alkuviikon olin yövuorossa ja tiistai aamuna sitten kotiin ajellessa päätin käyttää hyväkseni aikaisen ajankohdan ja aamuisen sumun. Parkkeerasin auton erään pienoisen järven rantaan ja nappasin muutaman otoksen. Aika perussettiä, ei mitään ihmeellisempää säätämistä. Ei yksinkertaisesti jaksanut. Eikä aina tarvitse vetää niin taiteellisesti.

 

HEINOLA

 

Torstaina oli sit jälleen aikainen herätys. Työviikko päättyi jo keskiviikko aamuna joten torstaina sitten päätin lähteä tarkastelemaan Heinolan yötä. Tuli vaan lähdettyä liikenteeseen liian myöhään joten kuvaus aika jäi varsin vähäiseksi. Joka yökuvausta harrastaa, tietää ettei tunnin kuvausaika riitä juuri mihinkään. Johtuen siitä, että valotusaika saattaa venyä useisiin minuutteihin. Lisäksi on aikamoista säätöä kun yrittää etsiä oikeaa kulmaa valojen, varjojen ja pimeyden keskeltä. Keli oli muuten varsin hyvä mutta aika lailla tuuli häiritsi välillä. Mutta jotain kuitenkin sain ja pienen kuvankäsittelysession jälkeen sain yhden aika helmi otoksen.. Ainakin omasta mielestä. Mutta katsotaan onko mieli sama kun joskus tämän seuraavan kuvan paperille siirrän.

 

 

Ja loppuviikko onkin sitten mennyt noita kuvia vääntäessä sekä suunnitellessa mainosta Lammin kameraseuran näyttelyä varten. Vielä tänään (su) täytyisi valita kuvat näyttelyä varten. Iso homma tuossakin.